На кордоні з Білоруссю та Словаччиною в двох авто виявили понад тисячу пачок сигарет

НАЗАД
26 листопада 2018 09:40

Тайники з сигаретами в автомобілях виявили співробітники Держприкордонслужби у двох пунктах пропуску на кордоні з Білоруссю та Словаччиною.

Перевезення контрабандного товару, прихованого в автомобілі «Ауді», прикордонникам Луцького загону вдалося виявити завдяки реалізації інформації, наданій співробітниками оперативних підрозділів Держприкордонслужби. За кермом автівки із Білорусі через пункт пропуску «Доманове» прямував наш співвітчизник. Всього у газовому балоні він приховав 650 пачок сигарет білоруського виробництва. Сигарети та автомобіль вилучено співробітниками ДФС. Загальна сума оцінки сигарет  та транспортного засобу становить 34,5 тисяч гривень.

Ще один тайник з сигаретами виявили сьогодні опівночі у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники Чопського загону в автівці 37-річного українця. Під час огляду автомобіля «Nissan» чеської реєстрації, яким він прямував до Словаччини, виявили 490 пачок тютюнових виробів різних марок. Контрабандні сигарети вартістю майже 15 тисяч гривень  чоловік намагався перевезти у днищі авто.

Як результат, приховані від прикордонно-митного контролю сигарети та автомобіль «Nissan» 2007 року випуску вилучено відповідно до чинного законодавства. Загальна сума оцінки конфіскату склала понад 120 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси