На кордоні виявили ще одну російську журналістику, яка незаконно відвідувала Крим

НАЗАД
14 грудня 2019 12:02

Сьогодні вранці в аеропорту «Бориспіль» прикордонники виявили громадянку РФ – порушницю українського законодавства.

Жінка прибула до України рейсом зі Стамбула. Як з’ясувалося, вона працює журналістом одного з російських телеканалів та висвітлює соціальні теми. Під час прикордонного контролю громадянка також зазначила, що на тимчасово окупованих територіях України вона ніколи не була. Однак українські прикордонники перевірили її слова ретельніше і встановили обман. Зокрема, було встановлено факт незаконного в‘їзду/виїзду до ТОТ АР Крим, що потім підтвердила і мандрівниця.

За порушення вимог Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» журналістці відмовили у перетині кордону і заборонили в’їзд в Україну на 3 роки.

Нагадаємо, що вчора вранці прикордонники не пропустили в Україну ще одного російського журналіста, до речі, представника того ж самого телеканалу.

Загалом з початку року виявлено понад 5 тисяч фактів порушення особами порядку в’їзду/виїзду з/до тимчасово окупованих територій. За ст.204-2 КУпАП стосовно порушників складено більше 4 200 адмінпротоколів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси