На кордоні українця, який перевозив «чай-зілля», допоміг виявити службовий собака

НАЗАД
06 грудня 2018 15:11

Під час огляду салону автомобіля «Рено» службовий собака, який був залучений до перевірки, аж надто бурхливо зреагував на легковик.

Наркотичну речовину виявили сьогодні вдень прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Ужгород». Під час огляду салону автомобіля «Рено» службовий собака, який був залучений до перевірки, аж надто бурхливо зреагував на легковик.

Коли ж прикордонники перевірили автомобіль ретельніше спільно з митниками, то з’ясувалася, що поведінка чотирилапого такою була не випадково   Як згодом з’ясувалось,  у транспортному засобі  45-річний житель Кривого Рогу намагався перевезти до Словаччини три пластикові пляшки з майже 500 грамами речовини рослинного походження. Їх було приховано у конструктивних порожнинах під кермом автівки. За результатом експрес-аналізу встановлено, що всередині пляшок з-під чаю знаходилось зілля марихуани.

На місце події викликали співробітників Нацполіції. В діях нашого співвітчизника вбачають ознаки правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів». 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси