На кордоні у росіянки виявили наплічник з небезпечними предметами

НАЗАД
23 вересня 2021 11:06

Державна прикордонна служба України забезпечує безперервний пропуск громадян через кордон, забезпечує безпеку на державному кордоні та протидіє переміщенню предметів, що можуть нести загрозу життю людей.

Так, учора у пункті пропуску «Мілове», що на українсько-російському кордоні, прикордонники зупинили для перевірки автомобіль «Опель», яким до РФ, окрім водія їхала пасажирка - громадянка Росії.   

Під час огляду автівки прикордонники спільно зі співробітниками митниці виявили серед багажу росіянки наплічник з небезпечними предметами. Серед яких - нічний стрілецький приціл уніфікований, бікфордів шнур, три мисливських ножі, металеві кайданки, кобуру до пістолета Макарова та один набій калібру 7,62 мм.

Власниця речей пояснила, що не звернула увагу на рюкзак, який нібито належить її сину, так як забирала усі речі, які мала.

Наразі небезпечні предмети вилучено, проводяться відповідні кримінально-процесуальні заходи. Співробітниками компетентних правоохоронних органів внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 333 ККУ(Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси