На кордоні прикордонники виявили порушників та особу, яку розшукували правоохоронці

НАЗАД
13 сiчня 2018 12:17

На державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили у громадян 12 паспортних документів, більша частина з яких були не дійсними.

Вчора на державному кордоні співробітники Держприкордонслужби виявили у громадян 12 паспортних документів, більша частина з яких були не дійсними. В той же час відмітимо, що протягом 2017 року прикордонники зафіксували використання 7,3 тисяч недійсних документів та майже 460 підроблених.

Зокрема,  на кордоні з Росією був виявлений громадянин Казахстану. Чоловік слідував через пункт пропуску «Велика Писарівка», однак під час паспортного контролю з’ясувалося, що термін дії його документу закінчився. У зв’язку з цим кордон перетнути він не зміг.

А на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону спинили громадянина Молдови. Аби перетнути кордон іноземець спробував використати документ свого брата.

Крім того, вчора співробітники Чернігівського прикордонного загону в пункті пропуску «Славутич» не пропустили на виїзд нашого співвітчизника. Чоловік залишаючи Україну автомобілем «Пежо» не мав документів на право перетину кордону, при собі у нього були лише деякі довідки.

Також співробітники Держприкордонслужби на Рівненщині виявили громадянина України, якого розшукували правоохоронні органи. Чоловік перетинав кордон в пункті пропуску «Городище». У ході прикордонного контролю було встановлено, що його розшукують за ст.263 КК України щодо незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі українця передали представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси