На десятиденний тренінг з протидії незаконному обігу наркотиків в Україну прибули представники країн Центральної Азії

НАЗАД
22 жовтня 2018 15:22

Одним з пріоритетних напрямів діяльності Державної прикордонної служби України є протидія незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Сьогодні, 22 жовтня, на базі Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби, що на Львівщині, розпочався десятиденний тренінг з підготовки спеціалістів у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків. Навчання проводяться в рамках спільного проекту НАТО та Бюро ООН з протидії наркотикам і злочинності.

Окрім українських прикордонників у тренінгу беруть участь керівники кінологічних служб країн Центральної Азії, зокрема одинадцять представників міністерства внутрішніх справ та митних служб Таджикистану, Казахстану, Киргизстану та Узбекистану.

Упродовж курсу закордонні делегати матимуть нагоду ознайомитись з навчальним процесом підготовки спеціалістів-кінологів з службовими собаками в Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби та особливостями використання службових собак в пунктах пропуску на базі відділів прикордонної служби «Рава-Руська», «Шегині», аеропорту «Львів» і «Мостиська - залізнична станція».

Варто зазначити, що проведення такого тренінгу відбувається вже втретє. Під час навчань, окрім обміну досвідом, охоронці кордону дізнаються про нові методи та вміння із запобігання розповсюдженню наркотичних речовин.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси