На березі Тиси прикордонники знову затримали «водолаза»

НАЗАД
18 лютого 2020 11:37

3400 гривень штрафу доведеться сплатити 30-річному закарпатцю, якого затримали учора ввечері прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону.

Під час патрулювання українсько-румунської ділянки кордону, що пролягає річкою Тиса, прикордонний наряд помітив чоловіка, який виходив з води.

Проігнорувавши законні вимоги прикордонного наряду, зловмисник спробував втекти, проте військовослужбовці наздогнали та затримали його.

Для з’ясування всіх обставин правопорушення, а також складання адмінппротоколу за ч.1 ст.204-1 та 185.10 КУпАП  затриманого доставлено до прикордонного підрозділу. Матеріали справи передано до суду. Сьогодні Рахівський райсуд призначив українцю адміністративне стягнення у вигляді вищевказаного штрафу.

Зазначимо, що наразі температура води у річках є дуже низькою, а рівень води у Тисі високий, до того ж течія - бурхлива та стрімка. При цьому організатори та переправники тютюнової контрабанди нехтують своїм здоров’ям та інших людей заради власної наживи. Та чи варто ризикувати своїм життям?

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси