На базі Кінологічного навчального центру пройшов навчально-методичний збір з начальниками відділів прикордонного контролю

НАЗАД
14 вересня 2018 14:57

До учасникiв зборiв доведено змiни в законодавствi з прикордонного контролю, iнновацiйнi пiдходи щодо проведення контрольних процедур та шляхи реалiзацiї завдань прикордонного контролю в умовах реформування вiдомства та Євроiнтеграцiї.

В період з 10 по 13 вересня на базі Кінологічного навчального центру пройшов навчально-методичний збір з начальниками відділів прикордонного контролю. Цей захід провели директор Ддепатраменту охорони держаного кордону генерал-майор Юрій Гресько та начальник управління прикордонного контролю генерал-майор Юрій Лисюк.

Протягом трьох днів учасники збору, а це керівники усіх відділів прикордонного контролю прикордонного відомства, вивчали питання єдиних підходів до організації та здійснення прикордонного контролю, обговорили шляхи вдосконалення організації та підвищення ефективності здійснення прикордонного контролю. До учасникiв зборiв доведено змiни в законодавствi з прикордонного контролю, iнновацiйнi пiдходи щодо проведення контрольних процедур та шляхи реалiзацiї завдань прикордонного контролю в умовах реформування вiдомства та Євроiнтеграцiї.

Окремо зупинилися на питаннях пропуску дітей через кордон, протидії переміщення викраденого транспорту та несення служби в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Також в пункті пропуску «Рава-Руська» відпрацювали практичні заняття по діям прикордонників у разі блокування пунктів пропуску, прориву через кордон чи захоплення заручників.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси