На адмінмежі з Кримом усі КПВВ працюють

НАЗАД
10 серпня 2016 08:34

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом залишається динамічною та зазнала суттєвих змін. Контрольні органи країни-окупанта повністю відновили пропускні операції навпроти контрольних пунктів в’їзду-виїзду «Чо

Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом залишається динамічною та зазнала суттєвих змін. Контрольні органи країни-окупанта повністю відновили пропускні операції навпроти контрольних пунктів в’їзду-виїзду «Чонгар», «Каланчак» та «Чаплинка».  

Станом на 8 годину ранку у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» на  виїзд з материкової частини України знаходилося близько 70 автомобілів,  а на в’їзд – 40 автівок. На КПВВ «Чаплинка» та «Каланчак» очікують оформлення 40 та 10 транспортних засобів.

Зазначимо, що через дії окупантів більшість людей, які виїжджали з півострова, понад добу не могли перетнути адміністративну межу. Багатьом з них ставало погано та відмічалося погіршення їх стану здоров’я. Кожному з них після прибуття в контрольні пункти українські прикордонники надавали необхідну медичну допомогу. Таких випадків було, щонайменше, 7. Людям, переважно похилого віку, ставало зле, деякі втрачали свідомість.

Зазначимо, що  поблизу адмінмежі продовжується зберігатися висока активність ЗС РФ. Так в 4 випадках прикордонники спостерігали польоти вертольотів Мі-8 та неодноразово фіксували пересування військової техніки поблизу російських позицій.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси