На адміністративній межі контрабандисти намагаються шляхом залякування перешкоджати службовій діяльності прикордонників

НАЗАД
11 сiчня 2017 10:10

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати системний комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності, в тому числі й на адміністративній межі з ТОТ АР Крим.

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати системний комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності, в тому числі й на адміністративній межі з ТОТ АР Крим. Ця робота проводиться у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами. Активна боротьба прикордонників нерідко наражається на супротив з боку протиправних елементів, які усіма методами намагаються перешкоджати роботі охоронців кордону, а також вдаються до погроз.

Так, учора одному із начальників відділів прикордонної служби Бердянського загону невідомі жбурнули цеглину та розбили вікно в його помешканні. Ще одному з прикордонників цього ж загону нещодавно із мисливської рушниці порушники вистрілили у вхідні двері помешкання. На щастя, ніхто від таких дій не постраждав, співробітники Держприкордонслужби в цей час перебували на службі.

По обом випадкам представниками Національної поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин та причетних до протиправної діяльності. Відмітимо, що прикордонне відомство також проводить відповідні перевірки та захищатиме права військовослужбовців, які сумлінно охороняють інтереси нашої держави.

Зазначимо, це далеко не перші випадки, коли невідомі намагаються шляхом залякування чи нанесення умисної шкоди вплинути на охоронців кордону. Протягом минулого року зафіксовано 33 випадки погроз та спроб залякування прикордонників. Також у 6 випадках зловмисники здійснювали підпали автомобілів військовослужбовців прикордонного відомства.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси