На Закарпатті затримали 7 громадян Непалу - пробиралися до Словаччини

НАЗАД
24 сiчня 2023 09:16

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону затримали поблизу Ужгорода семеро іноземців, які намагалися дістатися сусідньої Словаччини у протиправний спосіб.

Про можливу спробу перетину кордону групою незаконних мігрантів військовослужбовців відділу «Ужгород» завчасно проінформували колеги з оперативно-розшукового підрозділу загону. У зазначений ними район одразу вислали групу реагування та оперативних співробітників, а ділянку кордону посилили додатковими нарядами. До заходів було також залучено співробітників підрозділу Міграційної поліції НПУ у Закарпатській області.

У ході пошукових заходів за пів кілометра від держрубежу прикордонники помітили групу чоловіків. Усі семеро мали при собі паспортні документи та виявилися громадянами Непалу. Як згодом з’ясували правоохоронці, іноземці прибули в Україну наприкінці минулого року у законний спосіб, начебто з метою навчання у в одному з вишів Одещини.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення обставин справи, їх притягнуть до відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю правопорушників вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси