На Закарпатті викрили прикордонника, який планував підзаробити на контрабанді тютюнових виробів

НАЗАД
27 травня 2018 13:51

Держприкордонслужба у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує активну роботу з викриття і попередження будь-яких проявів протиправної діяльності серед військовослужбовців.

Держприкордонслужба у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує активну роботу з викриття і попередження будь-яких проявів протиправної діяльності серед військовослужбовців. Так, вчора на Закарпатті затримали прикордонника, який підозрюється в сприянні переміщенню через кордон тютюнових виробів.

Заходи провела спільна міжвідомча група у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Держприкордонслужби України, ВБКОЗ та слідчого відділу УСБУ в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Ужгородського гарнізону. Прикордонника затримали під час одержання неправомірної вигоди у результаті реалізації матеріалів кримінального провадження за ч.3 ст. 368 КК України. Свої послуги за допомогу у переміщенні сигарет через кордон прикордонник оцінив у 1080 доларів США.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, проведені санкціоновані обшуки.

Відтепер за свої вчинки військовослужбовцю доведеться відповідати відповідно до чинного законодавства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси