На Закарпатті чоловік, аби не втратити «Мерседес» через контрабанду сигарет, втікаючи пробив колеса та пошкодив лобове скло і дзеркало авто

НАЗАД
13 лютого 2017 09:44

В пункті пропуску «Вилок» чоловік, аби не втратити «Мерседес», на великій швидкості вдався до втечі, при цьому пробив всі колеса та пошкодив лобове скло і дзеркало автівки.

В пункті пропуску «Вилок» чоловік, аби не втратити «Мерседес», на великій швидкості вдався до втечі, при цьому пробив всі колеса та пошкодив лобове скло і дзеркало автівки. Причиною втечі порушника могла стати контрабанда сигарет. В пункт пропуску чоловік прибув автомобілем, за кермом якого перебувала його дружина, учора ввечері.

У ході контролю прикордонники Мукачівського загону отримали інформацію від оперативних співробітників внутрішньої безпеки про дві автівки, якими можуть перевозити контрабандні тютюнові вироби. Саме тому охоронці корону ініціювали проведення спільного з працівниками митниці поглибленого огляду та вивели з загального потоку «Ауді» і «Мерседес» угорської реєстрації. За кермом першого «німця» був громадянин Угорщини, а іншим кермувала жінка – також громадянка сусідньої країни. Вони прямували  з України додому.

Під час огляду «Ауді» співробітники Держприкордонслужби спільно з митниками виявили в колесах транспортного засобу 1160 пачок сигарет «Ротманс» вартістю більше 20 тисяч гривень. Через контрабандне куриво авто у іноземця, яке оцінили у 81 тисячу гривень, вилучили.

Коли черга дійшла до «Мерседеса», який мав заїхати до боксу поглибленого огляду, 26-річний громадянин Угорщини, чоловік жінки-кермувальниці, сів на місце водія і на великій швидкості вдався до втечі з пункту пропуску в напрямку України. Він зухвало ігнорував законні вимоги правоохоронців, при цьому загрожуючи життю та здоров’ю військовослужбовців. Прикордонники негайно застосували засоби примусової зупинки транспортного засобу, у результаті чого в авто правопорушника були пробиті всі чотири колеса. Однак збивши шлагбаум і пошкодивши лобове скло та бокове дзеркало автівки втікач виїхав в напрямку смт Вилок, де за результатами проведених заходів транспортний засіб виявили на подвір’ї одного з приватних будинків.

По даному факту до підрозділів поліції та прокуратури Закарпатської області направлено повідомлення, щодо виявлення кримінального правопорушення за попередньою  правовою  кваліфікацією ст. 348 КК України «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця». Триває подальша перевірка.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси