На Закарпатті та Волині троє осіб намагались втягнути прикордонників у протиправну діяльність

НАЗАД
13 травня 2019 11:09

Минулої доби співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували неправомірні дії трьох осіб, які спробували «домовитись» з прикордонниками щодо сприяння у протиправній діяльності.

Минулої доби співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували неправомірні дії трьох осіб, які спробували «домовитись» з прикордонниками щодо сприяння у протиправній діяльності та безперешкодному пропуску осіб на територію України.

Так, на ділянці відділу «Ділове» громадянин України запропонував військовослужбовцю Мукачівського загону неправомірну вигоду у розмірі 200 євро, аби прикордонник «допоміг» правопорушнику в переміщенні з України до Румунії контрабандних сигарет.

У пункті пропуску «Вилок», через який прямував в нашу країну громадянин Угорщини, задокументовано факт надання службовій особі хабара у розмірі 2000 форинтів за пропуск двох дітей по недійсних паспортах.

Крім того, в пункті пропуску «Доманове» військовослужбовці Луцького загону виявили громадянина Азербайджану, який перевищив термін перебування в Україні під час свого попереднього візиту. Однак іноземець вирішив, що прикордонники його «пробачать» та запропонував військовослужбовцю 400 гривень хабара.

В усіх випадках прикордонники відмовились від запропонованих неправомірних коштів та за цими фактами до Нацполіції направили повідомлення за ст.369 КК України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси