На Закарпатті прикордонники виявили викрадене «БМВ» та «Мерседес» без VIN-коду

НАЗАД
06 липня 2020 10:51

Викрадений автомобіль виявили сьогодні вранці в пункті пропуску «Лужанка» прикордонники Мукачівського загону.

Під час заходів прикордонного контролю на одну з автівок, які перетинали кордон, спрацювала база даних Інтерполу.

В ході перевірки VIN-коду автомобіля «БМВ» 2008 року випуску з українськими номерними знаками, прикордонники встановили, що автівка була викрадена у Литві та з квітня 2018 року знаходиться в міжнародному розшуку.

Водій – 33-річний українець, намагався виїхати на автомобілі до Угорщини.

Про даний факт прикордонники повідомили чергового Укрбюро Інтерполу в м. Києві. Автомобіль передано співробітникам Нацполіції для з’ясування усіх обставин справи.

А в пункті пропуску «Чоп (Тиса)» прикордонники Чопського загону виявили ознаки можливого втручання в конструктивні особливості автівки та часткової заміни кузова.

Так, учора в пункт пропуску «Чоп (Тиса)», на в’їзд в Україну, на автомобілі «Мерседес» італійської реєстрації прибув 32-річний громадянин України. В ході заходів контролю та ідентифікації автомобіля 2015 року випуску прикордонники виявили, що на кузові транспортного засобу немає VIN-коду.

По факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» прикордонники повідомили співробітників Нацполіції. Автомобіль переданий поліцейським.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси