На Закарпатті правоохоронці виявили п’ятьох в’єтнамців, що незаконно перебували на території України

НАЗАД
11 червня 2020 15:09

Встановлено, що трьох чоловіків та двох жінок висадили з легкового автомобіля в лісистій місцевості на околиці села Котельниця.

Учора в ході перевірочних заходів співробітники оперативно-розшукового відділу Чопського загону спільно з працівниками Національної та патрульної поліції Закарпатської області на околиці н.п. Котельниця Воловецького району виявили п’ятьох осіб азіатської зовнішності.

Встановлено, що трьох чоловіків та двох жінок висадили з легкового автомобіля в лісистій місцевості на околиці села Котельниця. Вони мали з собою ідентифікаційні картки громадян В'єтнаму, у двох також були закордонні паспорти. Під час перевірочних заходів з’ясувалося, що усі іноземці перебувають на території України понад дозволений термін. Під час опитування громадяни пояснили, що прибули у 2019 році в Одесу з метою тимчасового працевлаштування та подальшого виїзду до країн Західної Європи.

Правопорушників передали працівникам Державної міграційної служби для складання відповідних документів та притягнення до відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України».

Наразі заходи по встановленню усіх обставин справи та осіб, причетних до можливої спроби переправлення громадян В’єтнаму через державний кордон України до країн Євросоюзу, продовжуються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси