На Закарпатті організаторам незаконного переправлення осіб обрали запобіжний захід

НАЗАД
31 сiчня 2023 15:45

60 діб тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі 214 тисяч гривень – такий запобіжний захід обрав Виноградівський районний суд двом закарпатцям, які підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ.

Днями військовослужбовці відділення прикордонної служби «Хижа» Мукачівського загону затримали під час спроби незаконного перетину українсько-румунського кордону трьох чоловіків.

У результаті проведення подальших заходів оперативники загону з’ясували,  що один із затриманих виконував роль провідника для двох інших чоловіків, які зовсім не орієнтувалися у прикордонні. Пізніше офіцери оперативно-розшукового відділу встановили й особу організатора незаконного переправлення чоловіків за кордон. За свої послуги ділки планували отримати від «підопічних» 9 тисяч доларів США.

За фактом виявлення ознак злочину, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції, згодом організатора та його пособника у порядку ст.208 КПК України затримали та вручили повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Якщо вину закарпатців доведуть у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси