На Закарпатті контрабандисти напали та стріляли в прикордонника

НАЗАД
08 серпня 2018 10:00

Прикордонники продовжують нарощувати зусилля у протидії проявам протиправної діяльності на державному кордоні, адже контрабандисти не полишають спроб легкої наживи на незаконних оборудках.

При цьому порушники для реалізації своїх задумів дедалі частіше намагаються освоювати малі літальні апарати, особливо з метою переміщення тютюнових виробів.

Одну з спроб переміщення товарів за допомогою літальних апаратів виявили учора прикордонники Мукачівського загону поблизу населеного пункту Великий Бичків. Під час несення служби наряд, очолюваний начальником прикордонного підрозділу, зафіксував політ квадрокоптера з території Румунії в Україну. Аби викрити місця можливого злету та посадки безпілотника прикордонники відстежували його переміщення. Невдовзі охоронці кордону зафіксували його посадку на території одного з помешкань.

У цей час, до офіцера підбігло троє чоловіків та почали наносити йому удари. Один з чоловіків вистрелив прикордоннику у спину з травматичної зброї.

З метою припинення злочину, до місця події  викликано наряд поліції.

Двох нападників затримано, особа третього наразі встановлюється. Також вилучено травматичну зброю, з якої, ймовірно, стріляли у прикордонника.

Інформацію про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.345 КК України «Погроза або насильство до працівника правоохоронного органу» внесено до ЄРДР.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси