На Волині та Закарпатті прикордонники виявили сигарети та затримали порушників

НАЗАД
12 червня 2019 11:11

Прикордонники Львівського та Мукачівського загонів у кількох випадках завадили переправленню тютюнових виробів через державний кордон та виявили засоби переміщення контрабанди.

Так, неподалік українсько-польського кордону, прикордонним нарядом  відділення «Коритниця» затримано невідомого чоловіка із засобами для непомітного подолання контрольно-слідової смуги. Правоохоронці одразу розпочали додаткові заходи із пошуку спільників правопорушника та виявлення контрабандного товару. Згодом, за кількасот метрів від держрубежу, знайдено покинуті 7 пакунків із сигаретами. Також групою реагування виявлено автомобіль із двома особами. Наразі тривають пошукові заходи та встановлюються причетні до спроби незаконного переміщення тютюнових виробів до сусідньої країни.

Контрабандистам не вдалось переправити тютюнові вироби і через річкову ділянку українсько-угорського кордону. Прикордонний наряд відділення «Вилок» помітив двох невідомих з пакунками на плечах. Однак правопорушники зрозумівши, що їхній план провалився, покинули свій товар та вдались до втечі. На місці знайдено 5 пакунків із куривом.

Також прикордонний наряд відділення «Бодалове» виявив прихований на березі Тиси гумовий човен. Правопорушники цей плавзасіб, ймовірно, підготували для переправлення контрабандних товарів до Угорщини.  

Усі знайдені контрабандні тютюнові вироби вилучено та буде передано співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси