На Волині та Буковині прикордонники зруйнували плани контрабандистів перемістити сигарети до країн ЄС

НАЗАД
22 липня 2019 12:09

Прикордонники Львівського та Чернівецького загонів припинили чергові спроби незаконно перемістити сигарети до країн ЄС.

Учора прикордонний наряд відділення «Пархоменкове» виявив сліди, які невідомі залишили неподалік держрубежу з Польщею. В ході пошукових заходів на березі Західного Бугу правоохоронці знайшли покинуті 8 пакунків із сигаретами та гумовий човен, яким контрабандисти планували переправити 8 тисяч пачок цигарок до Польщі через річку.

Сигарети та гумовий човен доставлені до підрозділу охорони державного кордону Львівського загону та будуть передані компетентним органам. Наразі тривають заходи із пошуку та встановлення осіб причетних до спроби незаконного переміщення сигарет через річкову ділянку українсько-польського кордону.

Також сьогодні зранку прикордонники Чернівецького загону,  в ході спільних дій з румунськими колегами, затримали 8 пакунків сигарет. Правопорушники після попереджувальних пострілів прикордонників відділу «Селятин»  вдалися до втечі в тил України, залишивши тютюновий товар. А військовослужбовці відділу «Красноїльськ», теж Чернівецького загону, затримали учора три пакунки з 4400 пачок сигарет. Наразі тривають заходи по встановленню причетних до протиправної діяльності осіб.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси