(ВІДЕО) На Волині контрабандисту не вдалося підкупити прикордонника

НАЗАД
16 травня 2020 10:32

Ще одного контрабандиста-хабародавця, який намагався підкупити прикордонника, затримали правоохоронці на Волині.

Громадянина України спіймали на гарячому – під час передачі військовослужбовцю Львівського загону неправомірної вигоди у розмірі 600 доларів США. За ці кошти чоловік планував здійснити оборудку з переміщення контрабандних тютюнових виробів до Польщі. Однак його задум потерпів фіаско.

Заходи проводились у місті Володимир-Волинський спільною міжвідомчою групою у складі представників внутрішньої та власної безпеки по Львівському прикордонному загоні, слідчого відділу ГУ НП у Волинській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону та силової підтримки військовослужбовців підрозділу оперативного реагування «ДОЗОР» Держприкордонслужби України, в рамках кримінального провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Наразі громадянина затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Проводяться першочергові слідчі дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення особі про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси