На Сумщині прикордонники завадили незаконній вирубці лісу

НАЗАД
21 квiтня 2018 13:22

Прикордонники Сумського загону виявили вантажний автомобіль «КамАЗ» з маніпулятором та трьох наших співвітчизників, які за допомогою двох бензопил здійснювали незаконну вирубку деревини.

Громадян України, які здійснювали незаконну порубку лісу на околиці населеного пункту Степанівка, що на Сумщині, та поблизу державного кордону затримали учора співробітники Держприкордонслужби.

Так, реалізуючи інформацію оперативних співробітників Держприкордонслужби та за їх участю прикордонники відділу «Білопілля» Сумського загону виявили вантажний автомобіль «КамАЗ», української реєстрації, з маніпулятором та трьох наших співвітчизників, які за допомогою двох бензопил здійснювали незаконну вирубку деревини. У ході перевірки встановлено, що дозвільних документів на право здійснювати вирубку лісу в них не було.

По цьому факту охоронці кордону до Білопільського ВП ГУ НП в Сумській області направили повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 246 КК України «Незаконна порубка лісу».

Лісорубів, транспортний засіб та деревину передано представникам Національної поліції для подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси