На Сумщині правоохоронці затримали три автомобілі з товарами

НАЗАД
24 грудня 2017 11:43

Під час реалізації інформації отриманої від СБУ правоохоронці за 800 метрів від кордону, неподалік населеного пункту Славгород, виявили два автомобіля «ВАЗ» та одну «ГАЗель» української реєстрації, які мали намір незаконно перетнути українсько-російський

Сьогодні вночі спільна міжвідомча група у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби та СБУ в Сумській області завадила незаконному переміщенню товарів через державний кордон.  

Під час реалізації інформації отриманої від СБУ правоохоронці за 800 метрів від кордону, неподалік населеного пункту Славгород, виявили два автомобіля «ВАЗ» та одну «ГАЗель» української реєстрації, які мали намір незаконно перетнути українсько-російський кордон поза встановленими пунктами пропуску.

Під час затримання порушників, водії покинули транспортні засоби та втекли в напрямку населеного пункту Порозок. У покинутих автомобілях знаходились продукти харчування, одяг та риболовні приладдя. 

Наразі тривають заходи з встановлення причетних осіб, дії яких підпадають під ознаки правопорушення передбаченого ч.1 ст.204-1 КУпАП (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України вчинене групою осіб). Транспортні засоби та виявлений товар знаходяться у прикордонному відділі Сумського загону та будуть передані працівникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси