На Одещині знайшли загиблого під час несення служби прикордонника

НАЗАД
06 травня 2021 12:37

Сьогодні, близько 12-ї години, рятувальники знайшли тіло офіцера-прикордонника, який під час служби перекинувся на човні та зник.

Його відучора шукали прикордонники, рятувальники ДСНС, співробітники водної поліції, місцеві жителі, із залученням човнів, авіаційної техніки та водолазів.

«Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким офіцера, який з честю виконував завдання з охорони державного кордону. Своїми вчинками він заслужив повагу підлеглих та колег по службі. Навіть у цій трагічній ситуації офіцер встиг скоординувати дії всіх, хто перебував з ним у човні, що в подальшому допомогло трьом прикордонникам врятуватися. Це непоправна втрата для охоронців кордону, це біль для його сім`ї. Вічна пам'ять!», - зазначив у Facebook Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко.

Майор Костянтин Коняєв займав посаду заступника начальника відділу прикордонної служби «Маяки» з персоналу Білгород-Дністровського прикордонного загону. Йому було 32 роки і справі охорони кордону він присвятив більше 15 років свого життя.

Після закінчення Національної академії Держприкордонслужби проходив службу на різних посадах в органах охорони кордону Азово-Чорноморського та Південного регіональних управлінь.

Був одружений, у нього залишилось двоє синів. Дружина Костянтина теж прикордонниця.

Костянтин Володимирович був справжнім офіцером, люблячим чоловіком та батьком. Колеги по службі його поважали.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Костянтина.

Нагадаємо, 5 травня, під час патрулювання кордону та забезпечення дотримання прикордонного режиму на озері Тудорове в Одеській області перекинувся човен з прикордонним нарядом. На борту перебувало четверо військовослужбовців. Як пояснюють прикордонники, які врятувалися, перекидання сталося внаслідок погіршення погодних умов. З їх слів, після надзвичайної події офіцер, який згодом зник, встиг скоординувати дії складу наряду, що в подальшому допомогло врятуватися решті.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси