На Одещині та Харківщині прикордонники затримали двох турків, яких розшукували за грабіж, наркотики та викрадення дитини

НАЗАД
01 грудня 2016 09:56

Цієї ночі в міжнародний пункт пропуску «Кучурган» прибув громадянин Туреччини. Під час проведення усіх необхідних процедур оформлення прикордонники встановили, що 34-річний громадянин перебуває у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Цієї ночі в міжнародний пункт пропуску «Кучурган» прибув громадянин Туреччини. Під час проведення усіх необхідних процедур оформлення прикордонники встановили, що 34-річний громадянин перебуває у міжнародному розшуку по лінії Інтерполу. Як з’ясувалося, затриманого громадянина розшукують правоохоронні органи Королівства Нідерландів для притягнення до кримінальної відповідальності за грабіж та наркотики.

Наразі зазначену особу передано співробітникам Роздільнянського відділу Національної поліції України.

Крім того, ще одного громадянина Туреччини прикордонники Харківського загону  затримали в аеропорту м.Харків. Стосовно громадянина також відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Затриманого, якого  розшукували у Туреччині за викрадення дитини, передали  співробітникам Слобідського відділу поліції в Харківській області.

Про затримання громадянин Туреччини повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси