(ВІДЕО) На Одещині співробітники Держприкордонслужби та ДФС виявили велику партію контрафактного алкоголю та сигарет

НАЗАД
05 грудня 2018 10:55

Сума оцінки товару та транспортного засобу становить більше 1 мільйона гривень.

Велику партію спирту, алкогольної продукції та сигарет виявили оперативні співробітники Південного регіонального управління Держприкордонслужби в ході проведення спільно з представниками ГУ ДФС України в Одеській області заходів із залученням прикордонників Ізмаїльського загону.

Процесуальні дії проводились на підставі ухвали Приморського районного суду міста Одеси в рамках досудового розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

В ході проведення обшуків за різними адресами у місті Ізмаїл та в одному з сіл Кілійського району спільна група виявила 2,7 тисяч літрів алкогольної продукції (спирт, горілка, коньяк, шампанське) та більше 8 тисяч пачок сигарет.

Встановлено, що у місті Ізмаїл ділки організували підпільний цех з виготовлення сурогатної алкогольної продукції, з відповідним обладнанням, електронасосом, шлангами, різними за ємністю бочками, каністрами тощо. Готову продукцію розвозили та збували у прикордонних контрольованих районах. Тож коли чергова партія повинна була надійти на прилавок одного з магазинів у прикордонні, співробітники Держприкордонслужби та ДФС  взяли «горе-бізнесменів» на гарячому.

Увесь підакцизний товар та мікроавтобус «Ford», яким доставлявся товар, вилучено. Тривають слідчі дії.  Сума оцінки товару та транспортного засобу становить більше 1 мільйона гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси