На Одещині прикордонники затримали викрадений у Словаччині автомобіль

НАЗАД
14 сiчня 2018 10:48

Викрадений у Словаччині автомобіль виявили на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону.

Викрадений у Словаччині автомобіль виявили на Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону.

За кермом іномарки через пункт пропуску «Кучурган» прямував громадянин України.  Під час заходів контролю щодо автомобіля «Сузукі» 2015 року випуску відбулось спрацювання бази даних Інтерполу. Як було встановлено, ця автівка рахувалася як викрадена у Словаччині ще у 2016 році.  По факту затримання викраденого авто прикордонники повідомили співробітників поліції  в Одеській області та Укрбюро Інтерполу у місті Києві.

Варто зазначити, що з початку року це вже четвертий автомобіль, який прикордонники виявили за базою даних Інтерполу як викрадений.

Крім того, минулої доби під час заходів прикордонного контролю прикордонники Чернівецького та Мукачівського загонів виявили два авто з болгарською та польською реєстрацією з підробленими документами. Громадянин Румунії планував потрапити в Україну через пункт пропуску «Порубне»  автомобілем «Крайслер» 1999 року випуску та надав підроблене свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. А громадянин Угорщини хотів перетнути кордон у пункті пропуску «Солотвино» автомобілем «Опель» 1995 року випуску, але прикордонники виявили, що доручення на легковик є підробленим. Обидва автомобілі передані для подальших правових рішень компетентним органам.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси