На Одещині прикордонники затримали рецидивіста, якого в Молдові звинувачують у замаху на вбивство

НАЗАД
21 сiчня 2022 09:20

Підозрюваний вдруге втік від молдовського правосуддя в Україну та вдруге затриманий прикордонниками Білгород-Дністровського загону.

Минулого року 30-річний молдованин, підозрюваний у замаху на вбивство, у своїй країні зламав електронний браслет та втік з-під варти. Щоб заховатися від правосуддя втікач незаконно перетнув кордон в Україну, після чого був затриманий нарядом Держприкордонслужби. Тоді, ідентифікувавши затриманого, українські прикордонники по реадмісії передали його своїм молдовським колегам та на 3 роки заборонили порушнику в’їзд на територію нашої країни.

Як з’ясувалося, молдованин подався навтіки і ще один раз вирішив заховатися від правосуддя в Україні. І цього разу порушник-рецидивіст попався українським прикордонникам. Щоправда, тепер відносно нього розпочали досудове  розслідування у нашій країні. За незаконне перетинання державного кордону України особою, якій заборонено в’їзд на територію України, стаття 332-2 Кримінального Кодексу України передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси