На Одещині прикордонники затримали громадянку Молдови, яка прямувала на море з 2-річною дитиною

НАЗАД
18 липня 2017 12:26

Учора ввечері прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 22-річну громадянку Молдови за порушення державного кордону.

Учора ввечері прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали 22-річну громадянку Молдови за порушення державного кордону.

Громадянка сусідньої країни перетнула кордон у незаконний спосіб в обхід пункту пропуску «Градениці» з маленьким дворічним сином. Як пояснила жінка, на цей вчинок її спонукала сварка з чоловіком та бажання відпочити з дитиною на морі. 

Однак під час фільтраційних заходів прикордонники встановили,  що громадянка сусідньої країни перевищила встановлені терміни перебування в Україні та ще в червні цього року в пункті пропуску «Кучурган»  спробувала за хабар у 200 гривень потрапити на територію нашої країни. Тоді по факту надання неправомірної вигоди було повідомлено Національну поліцію та стосовно зазначеної іноземки винесено постанову щодо заборони в’їзду на територію України терміном на три роки.

 Наразі громадянку Молдови прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону та разом з дитиною повернули назад до сусідньої країни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси