На Одещині прикордонники припинили канал постачання амфетаміну до Австралії

НАЗАД
14 березня 2020 14:16

Прикордонники Одеського загону спільно з іншими правоохоронцями викрили черговий канал контрабанди наркотиків, які мали потрапити до Австралії.

Прикордонники оперативних підрозділів впродовж 2019 року проводили комплекс заходів спрямованих на припинення одного з міжнародних наркоканалів та викриття причетних до його налагодження осіб. В результаті проробленої клопіткої роботи, було встановлено та задокументовано факт здійснення контрабанди амфетаміну до Австралії з допомогою поштового оператора України.

Злочинцем виявився наш співвітчизник. Завдяки філігранній оперативній роботі досвідчені правоохоронці завдали нищівного удару цьому наркоканалу.

Учора оперативники Одеського прикордонного загону в рамках кримінального провадження спільно з детективами СУ ГУНП в Одеській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської обл., зловмиснику оголосили про підозру в організації контрабанди наркотиків за низкою статей, зокрема, за статтями 305, 307, 311, 313 Кримінального кодексу України.

На даний час особі обрано запобіжний захід у вигляді підписки про не виїзд. Заходи досудового розслідування продовжуються.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси