На Одещині правоохоронці виявили громадянина Росії з недійсним паспортом

НАЗАД
21 березня 2018 11:19

Прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітниками Національної поліції та міграційної служби продовжують здійснювати профілактичні заходи «Мігрант».

Прикордонники Ізмаїльського загону спільно із співробітниками Національної поліції та міграційної служби продовжують здійснювати профілактичні заходи «Мігрант», направлені на протидію порушень правил перебування іноземців на території України.

Так, учора, за інформацією оперативних підрозділів Південного регіонального управління, у селі Лиманське Ренійського району правоохоронці виявили іноземця з паспортом, термін дії якого закінчився у 2009 році.  Ним виявився 55-річний громадянин Російської Федерації. Чоловік, без поважної на те причини, не звернувся до відповідних дипустанов для заміни паспортного документа.

За порушення правил перебування на території України іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності.

З початку проведення спільних профілактичних заходів «Мігрант» прикордонниками Ізмаїльського загону разом із співробітниками Національної поліції та міграційної служби виявлено 11 іноземців, які порушили правила перебування на території України. Серед порушників – 2 громадянина Російської Федерації, 7 громадян Республіки Молдова, 1 громадянин Республіки Білорусь та 1 громадянин Узбекистану. Усіх притягнуто до адміністративної відповідальності. Трьох іноземців примусово повернуто до їхніх країн.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси