На Одещині моряки-прикордонники затримали порушника – рибалку на човні

НАЗАД
05 сiчня 2022 11:31

В рамках спільних профілактичних заходів моряки-прикордонники Ізмаїльського загону Морської охорони та співробітники Чорноморського рибоохоронного патруля у м. Вилкове здійснювали обстеження Дунаю.

Реалізуючи оперативну інформацію, на світанку, на виході з Білгородського каналу, екіпаж катеру Морської охорони зупинив чоловіка, який маломірним плавзасобом прямував до річки Дунай.

В човні у нього знаходились мокрі рибальські сітки, що свідчило про ймовірне здійснення незаконного вилову живих водних біоресурсів.

Незважаючи на відсутність вилову в човні, співробітники рибоохоронного патруля зафіксували факт правопорушення, склали протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучені.

Оскільки рибалка не мав з собою жодних документів, його супроводили до прикордонного підрозділу для встановлення особи. А в ході вивчення документів на плавзасіб прикордонники виявили невідповідність – номер та тип плавзасобу не співпадали з даними, зазначеними в них. Судновий білет був виданий на плавзасіб типу «Прогрес», а фактично чоловік використовував плавзасіб іншого типу з ідентичним реєстраційним номером.

Прикордонники притягнули чоловіка до адмінвідповідальності за ст. 202 КУпАП та, крім того, за фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 290 КК України, проінформували компетентні правоохоронні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси