На Одещині через погодні умови тимчасово обмежений рух в пунктах пропуску на державному кордоні

НАЗАД
18 сiчня 2018 16:18

Держприкордонслужба проводить заходи для забезпечення безперервного функціонування пунктів пропуску на державному кордонів та КПВВ у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Як уже повідомлялося, Держприкордонслужба проводить заходи для забезпечення безперервного функціонування пунктів пропуску на державному кордонів та КПВВ у зв’язку з погіршенням погодних умов.

В даний час через несприятливі погодні умови – налипання мокрого снігу та поривчастий вітер у деяких районах Одеської області відбулося обривання ліній електропередач та знеструмлення, що, у свою чергу, призвело до ускладнення руху осіб та транспортних засобів через пункти пропуску на українсько-молдовському кордоні.

Наразі на Одещині не здійснюється пропуск в пунктах пропуску «Долинське» (Ренійський район) та «Табаки» (Болградський район), а пасажиро-транспортний потік перенаправляється охоронцями кордону у найближчі пункти пропуску «Рені» та «Виноградівка», де несуть службу прикордонники Ізмаїльського загону. 

 Крім того,  тимчасово не проводиться оформлення транспортних засобів в пунктах пропуску «Градениці» (Біляївський район) та «Серпневе» (Тарутинський район). Рух перенаправлений у сусідні пункти пропуску – «Кучурган» (Роздільнянський район) та «Малоярославець» (Тарутинський район), що на ділянці відповідальності Білгород-Дністровського району.

Саме тому Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які планують перетинати кордон у цих автомобільних пунктах пропуску, уважно відслідковувати інформацію, або ж утримуватися від поїздок найближчим часом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси