На Львівщині затримали сержанта-наркодилера

НАЗАД
07 травня 2020 09:17

Керівництво Львівського прикордонзагону дізналося, що сержант, відділу «Павловичі», який служить менше одного року, постачає співслужбовцям наркотики.

Наркодилером зайнявся відділ внутрішньої безпеки по Львівському прикордонному загону, за інформацією якого було порушене кримінальне провадження. У рамках цього кримінального провадження за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону задокументовано факт збуту військовослужбовцем наркотичних засобів. Учора в одному з сіл Сокальського району Львівщини міжвідомча група співробітників підрозділів внутрішньої безпеки Держприкордонслужби та Нацполіції, спільно з слідчими ДБР затримала наркодилера.

Тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у злочинні (передбаченому ч.1 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») та обрання міри запобіжного заходу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси