На Львівщині засудили двох українців, які переправляли нелегальних мігрантів через державний кордон

НАЗАД
27 вересня 2021 12:16

Документування протиправних дій тривало рік.

Канал незаконного переправлення іноземців через державний кордон та  механізм протиправної діяльності викрили оперативники Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Схему було налагоджено у Львівській та Закарпатській областях з метою переправлення до країн ЄС нелегальних мігрантів, зокрема, вихідців із Бангладеш.

Так, у червні 2020 року двоє громадян України, орендованими автівками перевозили мігрантів з Києва до адміністративної межі Львівської та Закарпатської областей, де за попередньою домовленістю, намагалися передати вказану групу іншим зловмисникам з метою подальшого їх переправлення до Словаччини. Однак на заваді переправникам стали прикордонники оперативного підрозділу, які встановили причетних осіб та виявлено більше десяти квартир, де нелегали переховувалися в очікуванні так званої мандрівки до країн Євросоюзу.

У судовому засіданні двоє переправників свою винуватість у вчиненні інкримінованого їм кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України, визнали повністю та щиро розкаялися у вчиненому злочині. Суд визнав їх винними і призначив покарання у вигляді позбавлення волі на п’ять років з іспитовим строком у два роки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси