На Львівщині прикордонники затримали групу нелегалів з Ірану

НАЗАД
09 липня 2018 10:36

На кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби затримали групу нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно потрапити до сусідньої країни поза пунктом пропуску.

Військовослужбовцям відділу «Сянки» місцеві мешканці повідомили, що бачили чотирьох невідомих осіб неподалік держрубежу. На розшук ймовірних порушників негайно вибула група реагування правоохоронців. Невдовзі, поблизу кордону з Польщею прикордонники затримали чотирьох іноземців – сім'ю з Ірану та чоловіка зі Швеції, теж іранського походження. Батьки з 5-річною донькою прямували без документів, а 59-річний громадянин Швеції мав при собі паспортний документ.

Наразі стосовно громадян складено протоколи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетинання державного кордону. Крім того, тривають заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до організації переправки іноземців через кордон.

Крім того, співробітники відділу «Краківець» затримали 45-річного громадянина Грузії. Чоловік також намагався незаконно потрапити до Польщі в обхід діючих пунктів пропуску. Рішення у його справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси