На Львівщині правоохоронці викрили черговий канал незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
27 червня 2022 14:25

Зловмисником виявився 38-річний мешканець Івано-Франківської області.

За свої «послуги» він брав 4 тисячі доларів США з особи. За вказану суму ділок виготовляв для «замовників» – чоловіків призовного віку, котрі мали намір ухилитися від мобілізації до лав ЗСУ, комплект фіктивних документів, які нібито надають їм право безперешкодного перетину державного кордону України.

Заходи щодо затримання громадянина України здійснювали оперативники Львівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Управління міграційної поліції у Львівській області, співробітниками слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці затримали ділка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси