На Луганщині прикордонники зупинили позашляховик з російським насінням

НАЗАД
18 листопада 2020 12:53

Позашляховик, завантажений ящиками насіння московського фасування, зупинили прикордонники Луганського загону неподалік держрубежу з РФ.

Зокрема під час патрулювання державного кордону, неподалік населеного пункту Дьоміно-Олександрівка, прикордонний наряд від відділу «Троїцьке» виявив ознаки порушення прикордонного режиму, а саме доріжку слідів особи, що вела до державного кордону та у зворотній бік. В ході подальшої перевірки місцевості прикордонники помітили також і сліди під’їзду транспортного засобу до держаного кордону та у зворотному напрямку.

До місця події негайно вирушила група реагування. Також до пошуку долучилися і оперативні співробітники Луганського загону. В ході проведення негайних спеціальних заходів біля населеного пункту Солонці правоохоронці зупинили транспортний засіб марки «KIA SORENTO» харківської реєстрації.  Автомобілем їхали жителі м. Куп’янськ Харківської області, зі слів – подружжя. Жодних документів, що посвідчують особу у жінки не було, як не  було у них і документів на товар, яким був запакований автомобіль. 

У позашляховику жителі Харківщини перевозили майже 29 тис. пачок насіння овочів, грибів та квітів з російським маркуванням. 

Подружжя на позашляховику прослідувало до прикордонного підрозділу для встановлення обставин правопорушення та складання адміністративних матеріалів за порушення прикордонного режиму.

15 ящиків насіння, попередня сума оцінки якого склала понад 430 тис. гривень, прикордонники передали співробітникам Державної митної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси