На Луганщині прикордонники завітали до дитячого табору

НАЗАД
21 липня 2021 14:49

Учора військовослужбовці прикордонної комендатури швидкого реагування «Новопсков» зі складу Об’єднаних сил завітали до санаторію «Перлина», де продемонстрували своє обладнання та екіпіровку маленьким «чомучкам».

Прикордонники зробили виставку сучасного обладнання, яким користуються у службовій діяльності. Також військовослужбовці продемонстрували різні прилади та розповіли малечі як вони використовуються в службі під час охорони державного кордону. Звичайно, не обійшлось без запитань, на які військовослужбовці вмить відповідали. Після чого надали змогу кожному вихованцю ознайомитись з ними ближче. Малеча з захопленням «приміряла» роль прикордонника. Охоронці кордону ж допомагали меншим у перевтіленні з маленьких «дізнавачів» у прикордонників. У «чомучок» сяяли оченята. Один за одним вони вдягали на себе бронежилет та каску, але найбільше дітлахів зацікавив тепловізор. Діти були у захваті від побаченого, адже все що стояло перед ними можна було не тільки оглянути оком, а й спробувати на дотик.

Зі словами вдячності за таку важливу увагу з боку охоронців кордону, радісними та сяючими посмішками вихованці санаторію проводжали прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси