На Луганщині прикордонники виявили загороджувальну та протитанкову міни

НАЗАД
23 травня 2018 09:22

Прикордонники Луганського загону, які виконують задання в районі проведення операції Об’єднаних сил, під час здійснення патрулювання та моніторингу державного кордону на ділянці відділу прикордонної служби «Станично - Луганське», виявили вибухові пристрої

Прикордонники Луганського загону, які виконують задання в районі проведення операції Об’єднаних сил, під час здійснення патрулювання та моніторингу державного кордону на ділянці відділу прикордонної служби «Станично - Луганське», виявили вибухові пристрої.

Так,  в районі населеного пункту Ільєнко, за 800 метрів від  кордону та за 5 км  від лінії  розмежування, виявлено вибуховий пристрій, схожий на осколкову загороджувальну міну «ОЗМ». В іншому випадку – в районі населеного пункту Юганівка, також неподалік від маршруту руху прикордонних нарядів, виявлено вибуховий пристрій, схожий на протитанкову міну «ТМ-62».

Вибухові пристрої були розміщені невідомими особами на невеликій відстані від маршрутів прикордонних нарядів та могли використовуватись диверсійно-розвідувальними групами.

З метою вжиття заходів розмінування оповіщено Нацполіцію в Луганській області.

Нагадаємо, що у вересні минулого року, неподалік населеного пункту Ільєнко, трагічного загинуло двоє прикордонників, які підірвались на вибуховому пристрої під час патрулювання державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси