На Луганщині поблизу лінії розмежування прикордонники зі складу Об’єднаних сил виявили сховок з боєприпасами

НАЗАД
30 серпня 2018 08:27

Виконуючи завдання в районі операції Об’єднаних сил прикордонники вживають усіх заходів, аби не допустити провокацій та забезпечити безпеку для мирних громадян.

Оперативна інформація, яку здобули напередодні прикордонники, дала змогу виявити та локалізувати тайник з боєприпасами, який знаходився на контрольованій території поблизу лінії зіткнення.

Так, учора військовослужбовці Лисичанського прикордонного загону зі складі Об’єднаних сил в результаті реалізації оперативної інформації виявили на кладовищі неподалік населеного пункту Золоте-4 сховок з боєприпасами.

На місце виявлення сховку було викликано вибухотехніків ДСНС і представників Національної поліції та унеможливлено доступ сторонніх осіб.

Після перевірки на можливе мінування сховку, правоохоронці дістали із тайника 4 тротилових шашки, 3 детонатори, 8 пострілів до гранатометів ВОГ-25 та ВОГ-25П, понад 400 патронів різного калібру, 19 гранат РГД-5, 17 гранат Ф-1 і16 запалів до них.

Усі знайдені вибухові предмети та боєприпаси, що могли призначатися для здійснення російсько-терористичними військами диверсійних дій, вилучено представниками Нацполіції. Проводяться подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси