На Харківщині прикордонники протягом доби затримали трьох порушників

НАЗАД
24 травня 2019 10:52

Минулої доби прикордонники Харківського загону на різних напрямках українсько-російського кордону виявили та затримано трьох порушників.

Так, одного з них затримали учора вранці на ділянці відповідальності відділення інспекторів прикордонної служби «Тимофіївка». Чоловік, який намагався потрапити на територію Росії поза встановленими пунктами пропуску, був без документів та назвався громадянина Азербайджану.

Того ж дня співробітники відділу прикордонної служби «Дергачі» за допомогою камер відеоспостереження виявили рух невідомої особи поблизу державної межі в напрямку території України. Прикордонним нарядом, що оперативно висунувся на місце можливого порушення за 20 метрів від кордону затримано 33-річного громадянина України, який незаконно потрапив на територію нашої країни з РФ в обхід пунктів пропуску. Зі слів чоловіка, до незаконного перетину його спонукала відсутність паспорта.

Вже сьогодні вночі прикордонним нарядом відділення інспекторів прикордонної служби «Тополі»  за кілька десятків метрів від кордону  затримано ще одного мандрівника - громадянина РФ 1960 року народження. Встановлено, що чоловік намагався незаконно потрапити на територію України, оскільки йому раніше було заборонено в’їзд на територію нашої країни.

За порушення державного кордону мандрівникам загрожує адміністративна та кримінальна відповідальність, їх подальшу долю вирішить суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси