(ВІДЕО) На Харківщині прикордонники із пострілами завадили переміщенню через кордон великої партію товарів

НАЗАД
09 серпня 2019 16:27

Оперативні підрозділи Держприкордонслужби продовжують системні заходи з протидії незаконному переміщенню через кордон товарів народного споживання.

Так, сьогодні вранці припинено зухвалу спробу незаконного переміщення через кордон великої партії товарів.

Інформацію про це отримали співробітники оперативних підрозділів заздалегідь. Тому, в місцях можливого незаконного переміщення товарів було виставлено прикордонні наряди. На світанку, в районі н.п. Гур'їв Козачок, прикордонний наряд помітив групу невідомих осіб, які здійснювали переміщення тюків з товаром з Росії в Україну. Водночас, до місця накопичення товару з боку України під’їхало дві вантажівки «Мерседес» та «Форд». Особи, які ними прибули, почали вивантажувати з автівок товар, з метою переправлення його в РФ. Побачивши охоронців кордону, протиправні елементи автомобілями вдалися до втечі, створивши при цьому загрозу життю прикордонникам, шляхом активного маневрування та намагання наїхати на прикордонний наряд. Через ситуацію, що склалася, правоохоронці вимушені були застосувати зброю.

 На місці події виявлено понад 70 тюків з печатною продукцією, автозапчастинами, поштовими відправленнями та взуттям.

Наразі тривають заходи зі встановлення всього кола осіб, причетних до незаконних дій.

До компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про вчинення злочину, відповідальність за який передбачена ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку та державного кордону або військовослужбовцеві». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси