На Донеччині правоохоронці виявили 27,5 тисячі пляшок алкогольного сурогату з фальшивими акцизними марками

НАЗАД
29 квiтня 2020 09:54

Контрафактний алкоголь, орієнтовна вартість якого майже три мільйони гривень, виявили на складах в містах Маріуполь, Краматорськ та Слов’янськ Донецької області.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили понад 27 500 одиниць лікеро-горілчаних виробів, розлитих у тару з етикетками відомих брендів. Марки акцизного збору на пляшках були з ознаками підробки. Крім цього в місцях проведених обшуків вилучена документація, яка дасть змогу встановити постачальників та визначити суму збитку завдану державі, яка вже за попередніми підрахунками є значною.

Слідчо-оперативні заходи проводили оперативники та бійці мобільного підрозділу Донецького прикордонного загону, спільно зі співробітниками СБУ та Національної поліції. Ці заходи проходили під процесуальним керівництвом Прокуратури Донецької області в рамках кримінального провадження за ст. 199 ККУ «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів».

Слідчі дії продовжуються. Правоохоронці встановлюють усіх фігурантів справи та місця розливу алкогольного сурогату.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси