На Донеччині, в районі проведення операції Об'єднаних сил, триває реконструкція контрольних пунктів в'їзду-виїзду

НАЗАД
08 листопада 2018 16:27

З вересня триває реконструкція КПВВ «Новотроїцьке». Наразі всі сили спрямовано на облаштування залів очікування та покриття смуг руху.

На виконання рішення Уряду, щодо створення комфортних та безпечних умов для перетину лінії зіткнення громадянами в межах визначених дорожніх коридорів, Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією проводяться заходи по реконструкції існуючих контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

За цією програмою вже облаштовано КПВВ «Мар'їнка». Сучасні та комфортні умови перетину лінії зіткнення вже встигли позитивно оцінити громадяни. З вересня триває реконструкція КПВВ «Новотроїцьке». Наразі всі сили спрямовано на облаштування залів очікування та покриття смуг руху. Крім того, на минулому тижні розпочато реконструкцію і контрольного пункту в'їзду-виїзду «Гнутове», у якому зараз здійснюються підготовчі роботи для заміни дорожнього покриття та підведення основних комунікацій.

Незважаючи на те, що реконструкції зазначених КПВВ тривають, вони функціонують у штатному режимі й рух в межах цих дорожніх коридорів не ускладнений, проте періодично відбувається зміна напрямків руху транспортних засобів. Тому Держприкордонслужба звертається з проханням до всіх громадян, які планують перетинати найближчим часом КПВВ, бути уважним й дослухатися до вказівок прикордонників зі складу Об’єднаних сил, які вживають усі можливі заходи для вашого безпечного та швидкого перетину лінії зіткнення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси