На Донеччині у ставку біля населеного пункту знайдено артилерійський снаряд

НАЗАД
17 червня 2018 11:06

Учора до прикордонників Донецького загону, які несуть службу в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове», що в районі Операції об'єднаних сил, звернулись місцеві жителі населеного пункту Піщевик.

Учора до прикордонників Донецького загону, які несуть службу в контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове», що  в районі Операції об'єднаних сил, звернулись місцеві жителі населеного пункту Піщевик.

Вони повідомили, що у ставку поблизу населеного пункту знайшли невідомий предмет – можливо, снаряд. Військовослужбовцями зі складу Об'єднаних сил було одразу проінформовано представників Нацполіції та вибухотехніків ДСНС в Донецькій області, які оперативно прибули до місця виявлення боєприпасу.

На щастя, знахідку, яка виявилася 122-мм артилерійським снарядом, що не розірвався, вдалося вчасно локалізувати.

Варто зауважити, що такі знахідки - не рідкість для цієї місцевості, адже бойовики регулярно здійснюють обстріли цих територій. От і напередодні з тимчасово окупованої території України з району н.п. Верхньошироківське бойовики вели обстріл позицій ЗСУ з використанням 120-мм мінометів. 

Державна прикордонна служба звертається до громадян - в разі виявлення подібних знахідок, не намагатися їх самостійно перенести чи розібрати на металобрухт, адже це є небезпечно для здоров'я і життя, та вчасно повідомляти військовослужбовців.  

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси