На Донеччині прикордонники виявили сховок з військовими засобами ураження

НАЗАД
24 листопада 2021 11:46

Прикордонники зі складу Об’єднаних сил продовжують системні заходи з виявлення та знешкодження сховків з боєприпасами, що у великій кількості залишили російські окупанти у Донецькій та Луганській області.

Зокрема днями, на основі оперативної інформації прикордонників, представники Донецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері  внесли в ЄРДР відомості за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». В рамках цього кримінального провадження під процесуальним керівництвом Донецької спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, спільна міжвідомча група у складі прикордонників Краматорського загону та представників Національної поліції, на території приватного домоволодіння в смт Курахівка Донецької області виявила місце зберігання військових засобів ураження.

Всього зі сховку вилучили 2 корпуси ручних гранат РГН, 2 запали типу УДЗ, 3 реактивні протитанкові гранати РПГ-22, 2 димові шашки ДМ-11 та 7 реактивних освітлювальних патронів РОП-30.

Виявлені небезпечні предмети вилучено вибухотехнічним підрозділом Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси