На Чернігівщині у двох рейсових автобусах прикордонники виявили наркотичні «цукерки» та «сигарети»

НАЗАД
25 лютого 2019 10:49

Цими вихідними прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Нові Яриловичі» з допомогою службових собак у двох випадках виявили наркотичні речовини.

В першому випадку, під час процедури оформлення пасажирів рейсового автобусу «Київ–Таллінн», в кишені 41-річного громадянина України, прикордонники знайшли поліетиленовий пакетик з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору, попередньо марихуаною.

Інший наш співвітчизник прямував до Риги теж рейсовим автобусом. Під час перевірки багажу на одну з валіз спрацював службовий собака прикордонників, навчений виявляти наркотичні засоби. Виявилося, що 25-річний чоловік приховав серед особистих речей наркотичні речовини в «асортименті». Кмітливий молодик замінив тютюн в сигаретах на марихуану, та навіть підмінив наркотичним «зіллям» цукерки. Крім того, у нього знайшли й інші, ймовірно теж наркотичні, речовини – порошкоподібну та два наповнених рідиною шприци.

Про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та статтею 305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів Кримінального Кодексу України, повідомлено компетентні правоохоронні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси