На Чернігівщині прикордонники затримали неадекватного подорожуючого

НАЗАД
08 вересня 2018 11:40

В ході затримання чоловік чинив опір та наніс удар прикордоннику, чим спричинив тілесні ушкодження військовослужбовцю.

Учора ввечері прикордонники Чернігівського загону затримали громадянина, який під час проведення заходів прикордонного контролю поводив себе неадекватно.

Так, в пункт пропуску «Сеньківка» на виїзд з України на мікроавтобусі «Фольксваген» української реєстрації, як пасажир, прибув громадянин України, який вийшов з автівки та швидко побіг в ліс, в бік державного кордону України. На неодноразову вимогу прикордонного наряду зупинитися громадянин ніяк не відреагував.

Негайно група реагування висунулась з метою затримання правопорушника. В ході затримання чоловік чинив опір та наніс удар прикордоннику, чим спричинив тілесні ушкодження військовослужбовцю.

Про цей випадок одразу повідомлено підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства та СБУ. Викликано карету швидкої допомоги. Лікарем швидкої громадянину зроблено укол заспокійливого.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень до Національної поліції направлено повідомлення за ч. 2 ст. 345 ККУ. Відносно громадянина складено протоколи про адміністративні правопорушення за ст.ст.202 та 185-10 КУпАП.

Наразі оперативними співробітниками Держприкордонслужби проведено фільтраційно-перевірочні заходи з усіма особами, які знаходились в мікроавтобусі, а також здійснено поглиблений огляд транспортного засобу із залученням службового собаки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси