(ВІДЕО) На Чернігівщині, на стику кордонів із РФ та РБ, затримали семеро нелегальних мігрантів

НАЗАД
07 серпня 2021 10:30

Державна прикордонна служба України проводить активні заходи із запобігання протиправній діяльності на державному кордоні, серед яких і протидія нелегальній міграції.

Особлива увага приділяється кордону з РФ та Білоруссю. Вкотре зазначимо, що на цих напрямках службу прикордонники несуть посилено.

Так, учора, в результаті злагоджених дій прикордонних нарядів та оперативних підрозділів Чернігівського загону, затримано семеро іноземців. Осіб, які пробиралися поза пунктами пропуску, зупинили на напрямку н.п.Гірськ, що на стику трьох країн - України, Росії та Білорусі. Вони прямували за межі України.

У ході оперативних заходів встановлено, що затримані - шестеро громадян Азербайджану та один Грузії. Також з’ясувалося, що один із них був без документів, попередньо виходець із Азербайджану, якого розшукували правоохоронці за крадіжку в Одеській області.

Іноземних громадян затримано з метою встановлення осіб та обставин правопорушення. Після чото їх буде притягнуто до відповідальності за спробу порушення державного кордону та порушення прикордонного режиму.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси